JIMA-KOPER

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

JIMA Copper

JIMA Copper

1 2 3 4
JIMA Copper JIMA Copper JIMA Copper JIMA Copper
De Fabriek van de koperfolie Het Bureau van Shanghai (de Uitvoerafdeling Overzee) Het Bureau van Shanghai (de Uitvoerafdeling Overzee) Fabriek

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Zuidoost-Azië
Merken : JIMA
Aantal werknemers : 100~500
Jaarlijkse omzet : 20000000-50000000
Opgericht Jaar : 2010
Export pct : 10% - 20%

JIMA-koper die hoofdzakelijk de hoge folie van het eindkoper, strokenproducten, zoals elektrolytische koperfolie/gerolde koperfolie produceren, die op hoge nauwkeurige elektrische producten toepassen, zoals FPCB, folie met grote trekspanning van het de sterktekoper van de lithiumbatterij enz. de Super, hoge verlenging, fijne oppervlaktebehandelingsprecisie, Lange het koperfolie op hoge temperatuur van de oxydatieweerstand.

 

Materiaal&capacity

snijmachine 23 de productielijn van de koperfolie, en 6; Productiecapaciteit: 6000~10000Ton/year

 

ED-de fabriek van de koperfolie:

Dikte 0.006-0.2 mm, Breedte 5-1380 mm.

Toepassing: CCL, FCCL, PCB, FPC, lithiumbatterij, super condensator, Medische apparatuurbeveiliging.

 

De fabriek Ra-van de koperfolie (Gerolde koperfolie, ontharde koperfolie):

Dikte 0.009-0.5 mm, Breedte 5-630 mm.

Toepassing: CCL, FCCL, PCB, FPC, lithiumbatterij, super condensator, Medische apparatuurshielding.heat ruilmiddel brazin.

 

Kwaliteitstest: hoofdzakelijk als de groottetest van de oppervlaktekorrel, geleidingsvermogentest, de test van de dikteuniformiteit, de treksterktetest, verlengingstest, de test van de oxydatieweerstand, de weerstand tegen buigende test.


Bedrijfverrichting: Wij benadrukken de combinatie van nieuw product R&D en marketing, en werken met onderzoekinstituten evenals ons eigen ontwerpteam samen voor nieuwe producten die met goede combinatie met daadwerkelijke toepassing ontwikkelen zich. Samengewerkt met de professionele verkoopgroep, zijn wij toegewijd om ons eigen merk te vestigen en de markt over de hele wereld te behandelen.

 

JIMA-copperis één van merk onder JIMA-GROEP, JIMA-GROEPSbasissen bij de metaal materiële die verwerking, aan hoge Engelse aluminiumplaten wordt uitgebreid, zoals aluminiumplaten die op vliegtuigen van toepassing zijn, motorvoertuig, en nauwkeurige koperfolie die (op nauwkeurige elektrische kring, machtsbatterij en super die capaciteit van toepassing zijn), later tot de industriële ketting van drankcontainers (aluminiumblikken, HUISDIERENblikken, document drankkarton) wordt uitgebreid, ook nieuwe energiebatterij en flexibele verpakking (Nieuwe producten: De hoge eindkoolstof bedekte aluminiumfolie, de hoge folie van het eindkoolstof met een laag bedekte koper met een laag, hoofdzakelijk van toepassing zijnd op industriële avondmaalcapaciteit en lithiumbatterij. Wij dringen aan R&D aan de hoge eindproducten, diep proces, optimaliseren de industriële ketting, constant bevorderen globale samenwerking tussen bedrijven exploiteren.

Contactgegevens
JIMA Copper

Tel.: 86-21-35322273

Fax: 86-21-35351662

Direct Stuur uw aanvraag naar ons