Bericht versturen
Thuis

JIMA Copper

Een paar woorden over ons
CHINA JIMA Copper Bedrijfsprofiel
CHINA JIMA Copper Bedrijfsprofiel
CHINA JIMA Copper Bedrijfsprofiel
CHINA JIMA Copper Bedrijfsprofiel
CHINA JIMA Copper Bedrijfsprofiel
1 2 3 4 5

JIMA Copper

Het Jimakoper is een professionele leverancier van high-precision koper en van de koperlegering reeks van het merk van het foliebroodje. Jima verstrekte 4800μm dikke koperfolie, Maximumbreedte 1580 mm, Jima-volstaat de productiecapaciteit van de koperfolie, met volledige verscheidenheden, uitstekende kwaliteit.

Jima specialiseert zich in het onderzoek, de ontwikkeling, de bevordering en de toepassing van nieuwe technologie van rollende koperfolie, en het is uitgerust met een onderzoekscentrum van het rollen de techniektechnologie van de koperfolie. Het Jimakoper kan diverse specificaties van high-precision vlakke folie (harde folie, zachte folie, semi-hard folie, enz.) en oppervlaktebehandelingsfolie (rode stomme koperfolie, zwarte stomme koperfolie, hoge gerolde het koperfolie van de corrosieweerstand, enz.) stabiel verstrekken. De producten worden wijd gebruikt op elektromagnetische beveiliging, hittedissipatie, graphene geleidende filmproductie, ruimtevaart, flexibele koperplaat, lithiumbatterij, 5G-mededelingen, leiden, intelligente voertuigen, hommels, wearable elektronika en andere gebieden, die hoogst worden erkend en door klanten geprijst. En het wordt uitgevoerd naar Korea, Japan, Duitsland, de Verenigde Staten, Rusland, India en andere landen.

 

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Type Business

Fabrikant

Merken : JIMA

Aantal werknemers : 300~500

Jaarlijkse omzet : 20000000-50000000

Opgericht Jaar : 2010

Export pct : 10% - 20%

geschiedenis van het bedrijf

Vestig op 2010

 

bedrijfsdiensten

Onze Voordeeldienst:
1. Wij hebben een professinal en expenrienced Onderzoek en Ontwikkelingsteam, dat kunnen ervoor zorgen dat wij de meest innovatieve en unieke producten aan onze klanten kunnen regelmatig aanbieden.
2. JIMA-het koper bezit een professioneel R&D-team, als om het even welke klanten om het even welke nieuwe ideeën over het ontwikkelen van nieuwe producten, vertellen ons uw idee hebben, kunnen wij volkomen ontwerpen en vervaardigen wat u in mening hebt.
3. Als fabrikant, als om het even welke klanten om het even welke speciale ontwerpproducten nodig hebben, verzend ons de steekproeven pls, kunnen wij nieuwe vormen maken om de betere te ontwikkelen die op de steekproeven worden gebaseerd.
4. Het bezitten ervoer verkoopteam, luisteren wij altijd geduldig aan de behoefte van de klanten en berekenen wat de klantenbehoefte, en de meest professionele suggesties en de geschikte keus aan elke klant aanbiedt.
5. Als fabriek en leverancier, kunnen wij niet alleen om hoogte te voorzien - kwaliteitsproducten van concurrerende groothandelsprijs aan onze klanten, maar ook het vermogen te hebben om massieve producttion te doen.

Technische ondersteuning:
1. Al onze het testen machines en het produceren van machines zijn uitgerust met geavanceerd systeem, zijn onze ingenieurs professinal en creatief, terwijl wokers ervaren zijn.
2. Al onze producten hebben standaard en strikte tests, en de overgegaane certificatie van Ce, van RoHS en Emark-.

De naverkoopdienst:
1. „De klantennadruk " is onze kernwaarde, is het worden de meeste leverancier van het professinal speciale materiaal in de wereld onze visie, zodat hebben al onze producten twee-jaren garantie minstens, één of andere gelijke liftetime garantie. Om het even welke vragen, zullen ons verkoopteam onze klant de meest satifactory naverkoopdienst aanbieden. Zo als om het even welke vragen, vrij voelen om op om het even welk ogenblik te contacteren ons in.
2. Wij hebben een volledig en efficiënt productiesysteem om de massieve eisen van onze klanten te ontmoeten. En wij hebben inventaris gereserveerd, zodat kunnen wij levering maken voor u onmiddellijk na betaling.

Betalingsvoorwaarden:
Onze betalingstermijnen zijn zeer flexibel, Paypal, T/T, is Western Union ect aanvaardbaar allen.

De verpakkingsdienst:
De witte doos, het kleurenvak en de verpakking van speciale klanten zijn beschikbaar.

De vervoersdienst:
Fedex, UPS, DHL, EMS, TNT is onze samenwerkingspartners op lange termijn, zodat door overzees, door de lucht, door experess zijn beschikbaar allen. De flexibele vervoersdienst voorziet onze klanten van meer opties, maar ook waarborgt onze producten aan de klantenbrandkast in de kortste tijd devileried.

Bedrijfteam

Verkoopteams
Onze verkoop zal u op elk ogenblik onderhouden. Professinal en de patiënt, om het even welke vragen, om het even welk helpen u nodig hebben, aarzelen niet om ons te contacteren.

Het Team van onderzoek&development
Ongeveer 50 technische ingenieurs verlenen de technologiesteun voor meer innovatief productontwerp, professinaltests, speciale aangepaste producten, machineonderhoud en het productverbetering.

Kwaliteitscontroleteam
Met volledig inspectiesysteem, behandelt onze kwaliteitscontrole elk detail van productie om ervoor te zorgen wat wij aan onze klant aanbieden is het beste. Elk product moet detail en strikte inspectie tijdens productie en vóór levering hebben. Prima maakt beloften om producten en steun te verlenen die de behoeften van onze klanten van kwaliteit, levering, verpakking, betrouwbaarheid aangezien „meed de Klantennadruk“ in onze mening elk ogenblik is.

De Lijn van het productiebeheer
Gebaseerd op een hoog efficencyerp systeem. Alle arbeiders moeten worden opgeleid vóór krijgen te werken. De efficiënte en veilige productie, is het beleid wij om aandringen ervoor te zorgen elke stap regelmatig en hoge effiency gaat.

Company Culture

JIMA-het KOPER heeft zijn unieke van de beheersconcept en onderneming cultuur tot dusver gevormd. Dit bedrijf bevestigt het beheersprincipe die „winst kenmerken de markt met kwaliteit en streeft naar ontwikkeling met technologie „en stokken aan de ontwikkelingsstrategie om „te zijn de eerste - hark werknemers, producerend de eersteklas producten en creërend het eersteklas bedrijf“ om het voordeel van dit bedrijf te benadrukken om tot het vooruitgang regelmatig te maken.