Bericht versturen
Thuis

JIMA Copper Fabrieksreis

CHINA JIMA Copper certificaten
CHINA JIMA Copper certificaten
Ik ben online Chatten Nu
1 2 3 4 5
JIMA Copper JIMA Copper JIMA Copper JIMA Copper JIMA Copper
koperfolie Fabriek No.2

koperfolie Fabriek No.2

 • lopende band
  JIMA-koper, als fabriek twee en fabrikant, in provice van Guangdong en van hubei, China wordt gevestigd, die een gebied van Lithiumbatterij, PCB, FPC, enz. behandelen die

  Het aantal van onze arbeiders is meer dan 300, die allen deskundig en ervaren zijn om voor de bulkproductie in hoogte te waarborgen - kwaliteit. Bovendien, elke woker moet strikt hebben en de standaard opleiding vóór krijgen om regelmatige van tijd tot tijd opleiding te werken en te hebben.

  Een grote hoeveelheid ervaren arbeiders verstrekt een betrouwbare waarborg voor bulk en hoogte - kwaliteitsproductie. Wij kunnen vrij 1000 ton per maand dichtbij vervaardigen om de grote ordeeisen van onze klanten te ontmoeten.

  JIMA-het koper is geaccrediteerd met ISO9001 en SGS en handhaaft altijd een strikte houding ten opzichte van kwaliteitscontrole en werkomgeving om ervoor te zorgen dat de certificatie wordt gehandhaafd.
   
  JIMA heeft meer dan 22000 vierkante meters voor de fabrieksbouw, en internationaal geavanceerd productiemateriaal en perfectioneert het inspectiemateriaal.
   
  De Lijn van het productiebeheer
  Gebaseerd op een hoog efficencyerp systeem. Alle arbeiders moeten worden opgeleid vóór krijgen te werken. De efficiënte en veilige productie, is het beleid wij om aandringen ervoor te zorgen elke stap regelmatig en hoge effiency gaat.
 • OEM / ODM

  JIMA Copper fabriek productielijn 0JIMA Copper fabriek productielijn 1

   

 • R & D

  Vestigt het krachtige centrum van de techniektechnologie R&D bij het provinciale niveau en introduceert beheerspersoneel op hoog niveau en professioneel technisch personeel het optimaliseren van structuur en het perfectioneren van beheer.

  Jima is gespecialiseerd in het onderzoek, de ontwikkeling, de bevordering en de toepassing van de nieuwe gerolde technologie van de koperfolie, met een gerold onderzoekscentrum van de de techniektechnologie van de koperfolie.


  Ongeveer 50 technische ingenieurs verlenen de technologiesteun voor meer innovatief productontwerp, professinaltests, speciale aangepaste producten, machineonderhoud en het productverbetering.

Contactgegevens
JIMA Copper

Contactpersoon: JIMA Annie

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)